Дома / Видео / Кежуал расист

Кежуал расист

Професор кој сакајќи да се оправда од својата расистичка изјава, малку повеќе се закопа со изјавава…

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.