Дома / Видео / Победа на годината

Победа на годината

Падобран + мотор на слетување е извонредна комбинација кога ќе се погодат сите работи на место.

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …