Дома / Видео / Ваксајнс игра

Ваксајнс игра

Некој ја направил, мораше да ја споделиме. За инсталација проверете го видеото.

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …