Дома / Видео / Корона свирка

Корона свирка

Кога ситуацијата ќе те принуди, мора да наоѓаш дупки во законот за да се спасиш…

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …