Дома / Видео / Удар на годината

Удар на годината

Како знаеш кој ти е прав другар. Ќе снимите видео каде ќе попиете удар со нога во глава, па уште и во slow motion ќе биде поставен на YouTube

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …