Жени

Пробајте да ги разберете жените:
Една плаче за маж.
Друга плаче од маж,
трета плаче по туѓ маж.

Обиди се со

Арамии

Постојат 2 вида на арамии: 1. Аматер: – Парите или животот !!! 2. Професионалец: – …