Дома / Видео / Брзо градење

Брзо градење

Видеоа доказ дека се е можно, ако се сака. Така освен Јапонците што се многу експедитивни и економични, сега и Холанѓаните им влегоа во конкуренција. Поместија автопат и пруга и направија тунел за само 3 дена. Кај нас 3 дена се договара сумата за во “џеб”

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …