Дома / Видео / Туторијал #333

Туторијал #333

како да се научи народот да носи маски во време на пандемија…

Обиди се со

orona-svirka

Корона свирка

Кога ситуацијата ќе те принуди, мора да наоѓаш дупки во законот за да се спасиш…