Дома / Видео / Скок со точак

Скок со точак

Апсолутно неуспешен скок…
[youtube ooBdB9jM_vc]

 

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…