Дома / Видео / Добeрман и ласер

Добeрман и ласер

Мала незгода…
[youtube r-7vA9qdS44]

 

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…