Дома / Видео / Што ако комшијата е хомосапиенс

Што ако комшијата е хомосапиенс

Малку неинформираност, малку нетолеранција и малку говор на омраза = ова, баш ова…

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…