Дома / Видео / Рибарење со хеликоптер

Рибарење со хеликоптер

Видео кое е доказ за добрината на некои луѓе…

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.