К-15

Трпе на работа го прашува директорот:
– Директоре, годинава ќе давате К-15?
– Ние не, ама на YouTube ги има сите клипови…

Обиди се со

Одмор

– Душо каде ќе одиме на одмор? – Каков одмор ма, шо ти е тебе? …