Дома / Видео / Работнички проблеми

Работнички проблеми

Видео од Кореа, кое претставува вистинско задоволство во човековиот однос. ШТо мислите што ќе се случи во Македонија ако побарате некој да ви помогне со врзување на вратоврската?

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …