Дома / Видео / Кавер на годината

Кавер на годината

Ice Ice Baby od Vanilla Ice испеана од ликовите во Game of Thrones…

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …