Дома / Видео / Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала ќе беше точак…

Обиди се со

Кога ќе те удри 2020

Мачката го отсликува нашето мислење за 2020…