Дома / Вицови / Пораѓај

Пораѓај

Жена започнала да се пораѓа на улица. Во тој момент поминува еден пијан.
– Те молам, помогни ми!
– Леле, што да правам?
– Повлечи го детето за главата!
– Опааа, излезе!
– Фати го сега за нозете, сврти го наопаку и плесни го по газето!
Пијаниот го плеснал неколку пати по задникот и рекол:
– И повеќе да не влегуваш таму, разбра ли!

Обиди се со

Реклама

– Каде работиш? – Глумам во реклами за апчиња за слабеење. – Ама ти си …