Дома / Видео / Најдобрата одбрана од пиштол

Најдобрата одбрана од пиштол

Неколку ситуации во кои нема шанси да се најдете, ама Кен ќе ви покаже како можете најлесно да се одбраните од напад со пиштол…

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …