Дома / Видео / Најбрзото чукање со една рака

Најбрзото чукање со една рака

Можеби се кофи, можеби е на улица, ама подвигот никако нема да се намали поради тоа. Бидете трпеливи човекот е шоумен

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …