Дома / Видео / Комплимент кој боли

Комплимент кој боли

Девојчево во 11 секунди го израдува татка си и после му влезе со клизач

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …