Дома / Видео / Каде се може да влезете со скала

Каде се може да влезете со скала

Двајца момци, пробуваат да видат каде се може да влезат ако носат скала, без никој да ги сопре…

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …