Дома / Видео / Идиоти со коли

Идиоти со коли

Компилација на виддеа кои ќе ве натераат да погледнете три пати пред да поминете улица.

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…