Дома / Видео / Билдерски маки големи

Билдерски маки големи

Сигурно има и поголеми билдерски проблеми, ама овој некако е посмешен од останатите

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …