Дома / Видео / Кога ќе платиш ефтин фризер

Кога ќе платиш ефтин фризер

Видео доказ дека не е секогаш цената пресудна за изборот…

Обиди се со

video

Женска просторна ориентација

Да не беше видео, тешко дека некој ќе поверуваше на целава ситуација. Ама некои вицови …