Дома / Вицови / Личности / Гинеколог

Гинеколог

Трпана оди на доктор
– Ауу… колку е убава, бушава и мека! Може ли да ја погалам, ќе ме касне ли?
– Се извинувам господине, вие сигурен ли сте дека сте вистински гинеколог?!

Обиди се со

Втор брак

Цветко збунет го прашува Трпе: – Трпе, стварно ли се разведе од Трпана, па после …