Дома / Видео / Без оправдување

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу подобро голем број на тапанари…

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …