Дома / Вицови / Личности / Најстаро животно

Најстаро животно

Малиот Трпе го прашува татко си:
– Тато, кое животно е најстаро?
– Зебрата, сине.
– Од каде знаеш?
– Па, сите животни се во боја, само таа е црно-бела!

Обиди се со

Понуда

Трпана кон Трпе: – Трпе, каква ти е оваа порака во телефонот? – Каква порака? …