Дома / Видео / Златан во Америка

Златан во Америка

Видео компилација од 5те најдобри голови на златан Ибраимович во Американската лига

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …