Клик

Нашол Зајко пушка во шумата…и вика:
– E мецо сега ти ебав матер…
Оди кај мечката и му вика:
– Мецо ајде малце трбушни плес!!!
– Чекај бе зајко смири се…што ти е????
– БООМ! (пука во воздух)
– Добро, добро.. и почнала да игра.
– Ајде сега качи се на дрво…
– Аман бе зајко, ти не беше ваков!
– БООМ! (пука во воздух)
– Добро, добро, само не ме убивај.
– Ајде сега посери се….
– Аман зајко немој, кај пред тебе да се серам…
– БООМ! (пука во воздух)
– Ќе серам, ќе серам…
– Е АЈДЕ СЕГА ДА ГИ ИЗЕДЕШ ГОМНАТА…
– АБЕ ЗАЈКО НЕМОЈ…жити се…
– КЛИК… клик, еј мецо, заеби јас ќе ги јадам!

Обиди се со

Животински суд

Животните во шумата си направиле суд. Лавот е судијата, а жабата е обвинител. Го суделе …