Свадба

Трпе гледа телевизија и коментира на глас:
– Не оди таму бе! Пу бе, глуп!
– Драги, што гледаш?
– Нашата свадба.

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …