Дома / Вицови / Страв

Страв

Малиот Трпе го прашува татко си:
– Тато ако те нападне тигар, шо ќе правиш?
– Попара ќе го напраам!
– А ако те нападне лав?
– Ќе го смачкам ко комарец!
– А ако те нападнат и лавот и тигарот истовремено?
– Ќе ги скршам бе, салата ќе ги напраам.
– Тато бе, тебе изгледа само од мама ти е страв!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …