Лада

Што е разликата меѓу автомобилите "лада" и "лада спорт"?
"Лада спорт" има тениско топче на куката!

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.