Инженери

Во еден бар биле тројца инженери, едниот Македонец, другиот Германец и третиот Американец. Приоѓа Македонецот и им вика:
– Добар ден, што ќе се напиете!?

Виц на годината (2014)

Обиди се со

Избор

Во некоја европска клиника се пораѓале Македонка, Гркиња и црнкиња од Мароко. Бројчињата на бебињата …