Дома / Вицови / Трпезарија

Трпезарија

Влав му ја покажува новата куќа на пријателот:
-Тука е трпезаријата, во неа може истовремено да вечераат, не дај боже, 30 души.

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …