Корона

Прашуваат Влавче
– Како е кај вас има ли корона?
– Добри. Има корона ама колку за нас.

Обиди се со

Педер

Трпе му кажува на Цветко: – Цветко, дали слушшна дека комшијата твој бил педер?! – …