Дома / Вицови / Инфлуенсер

Инфлуенсер

Влав инфуелнсер нема гивавеј на инстаграм, туку тејкавеј

Обиди се со

Заем

Трпе му вели на Цветко: – Цветко, дај ми 100 евра на заем, многу ми …