Цигла

Најнова вест:
– Влав скршил прозор од златара со цигла, и го украл цело злато, фатен кога се вратил по циглата.

Обиди се со

Балкански тројки

Грчка тојка: двајца мажи и еден маж. Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот внимава да …