Дома / Вицови / Виц на денот / Задоволство

Задоволство

Жената му вели на мажот:
– Душо, измислив начин како да чувствувам задоволство од сексот со тебе, иако сме 10 години во брак?
– Како?
– Ќе си плаќаш!

Обиди се со

Пушење

Трпе и вика на Трпана: – Треба да ги баталиш цигариве веќе! Пушиш по две …