Дома / Вицови / Виц на денот / Порно списание

Порно списание

Професорката го фаќа малиот Трпе со порно списание на час, му го зима и му вели:
– Дај списанието вами! Сакам да ја видам мајка ти веднаш!
– Нема проблем професорке, страна 23.

Обиди се со

Храброст

ХРАБАР Кога ќе дојдеш дома сред ноќ мртов пијан, жена ти е во кревет, но …