Дома / Вицови / Плавуши / Побелено

Побелено

Средновечен маж и се пушта на плавуша во дискотека, плавушата му одговара:
– Бегај бе, стар си за мене! Цела коса ти е побелена.
– Па што? И на Шара врвовите и се бели, а доле е пролет!

Обиди се со

Крајници

После оперативниот зафат на една згодна русокоса, докторот и врши контрола. – Докторе што мислите, …