Дома / Вицови / Среќа

Среќа

На испит по анатомија.
Студентката:
– Пенисот е машки полов орган со долгнавеста форма, кој во средината има коска. Долг е околу 30 сантиметри…
Професорот:
– Тоа за формата сте во право, за коската само Ви се причинило, а за оние 30 сантиметри сте имале среќа…

Обиди се со

Ист

Разговараат две плавуши: – Убава ли плата зема маж ти? – Како сите други. – …