Срциња

Трпе ја прашува Трпана:
– Жено, кој ти е овој што на секоја објава ти става срце?
– А, па тоа ми е кардиологот.

Обиди се со

Брачна ноќ

Прва брачна ноќ. Трпе ја вика мајка си во 3 на полноќ: – Што е …