Дома / Вицови / Личности / Сообраќајка

Сообраќајка

– Ало братучед, разбрав жена ти ја слупала колата. Да не е повредена?
– Уште не е. Се заклучила во бањата…

Обиди се со

Срциња

Трпе ја прашува Трпана: – Жено, кој ти е овој што на секоја објава ти …