Развод

Разговараат Трпе и Цветко:
– Трпана рече ќе се разведе од мене поради две причини, зошто не ја слушам…. и за уште нешто.

Обиди се со

Сообраќајка

– Ало братучед, разбрав жена ти ја слупала колата. Да не е повредена? – Уште …