Дома / Вицови / Виц на денот / Грицкање нокти

Грицкање нокти

Трпе се фали на другарите:
– Конечно го одвикнав син ми од грицкање нокти!
– Како?
– Му ги скршив забите.

Обиди се со

Сообраќајка

– Ало братучед, разбрав жена ти ја слупала колата. Да не е повредена? – Уште …