Дома / Вицови / Виц на денот / Фамилијарна

Фамилијарна

Цветко го прашува Трпе:
– Зошто раскинавте со Трпана?
– Брат ја осетив нешто ми врти муабет деца семејство ова она…
– Што ти рече?
– Ај да нарачаме фамилијарна пица!

Обиди се со

Чоколадо

Купува Влав чоколада за да ја израдува жена си дома: – Еве ти срце една …