Дома / Видео / Мајка на шест деца

Мајка на шест деца

Еден од подобрите балкански ремикси

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …