Дома / Вицови / Разно / Проблем

Проблем

Влегува заљубен пар на доктор:
– Повелете, што е проблемот?
– Докторе, пробавме сé и никако да затруднам.
– Вие се зафркавате со мене, момци!

Обиди се со

Музика

Сега пред малку, еден човек седеше во паркот со телефонот во рака и слушалките во …