Дома / Вицови / Личности / Близначки

Близначки

Цветко го прашува Трпе:
– Трпе, ти се ожени со близначка, како ги разликуваш?
– Многу лесно, жена ми после секс пуши цигара, а балдазата пие.

Обиди се со

Сообраќајка

– Ало братучед, разбрав жена ти ја слупала колата. Да не е повредена? – Уште …