Дома / Вицови / Изреки / Внимателност

Внимателност

Внимателноста е мајка на мудроста – не е точно. Да била внимателна не би била мајка.

Обиди се со

Кредит

Кога ќе земеш кредит спиеш како бебе. Саат време спиеш, саат време плачеш!